PLAN@OFFICEPLAN@OFFICE is klant van Ten Dam Projecten.

PLAN@OFFICE is een dynamisch en informeel bedrijf, waar men zich bezig houdt met het inrichten van overheidsgebouwen, kantoren, scholen, banken, theaters, bibliotheken, hotels, restaurants, zorginstellingen en stadions. Kortom alle mogelijke inrichtingsprojecten. PLAN@OFFICE creëert werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk.

PLAN@OFFICE is totaalinrichter, fabrikant en exclusief importeur en vertegenwoordigt een selectie top fabrikanten uit de hele wereld, zoals: Martela, LoOok Industries, Piiroinen, Ragnars, Horreds, Okamura, en Forma 5. Door de diversiteit van deze fabrikanten kunnen wij u een gevarieerd en zeer compleet assortiment bieden. Daarnaast kunnen wij als multi-supplier alle gewenste merken leveren.

Ready set GO! Ons team staat voor u klaar om een project geheel op maat voor u te ontwerpen en te realiseren.

PLAN@OFFICE is gespecialiseerd in het creëren van inspirerende werkomgevingen. U als opdrachtgever laat alle taken met betrekking tot de bouw/verbouwing over aan onze specialisten. Een Design&Build project kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen: de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken tot en met de oplevering. De combinatie van uw wensen en onze specialisaties brengt uw inrichtingsbehoefte naar een hoger niveau.

www.planatoffice.nl