Plan@OfficePlan@Office is klant van Ten Dam Projecten.

PLAN@OFFICE is een dynamisch en informeel bedrijf, waar men zich bezig houdt met het inrichten van overheidsgebouwen, kantoren, scholen, banken, theaters, bibliotheken, hotels, restaurants, zorginstellingen en stadions. Kortom alle mogelijke inrichtingsprojecten.

PLAN@OFFICE mag zich één van de sterkst groeiende projectinrichters noemen, met vestigingen in Nederland en Scandinavië.

PLAN@OFFICE biedt een zeer grote diversiteit aan meubilair en accessoires voor diverse kantoor- en woonomgevingen. Kijk bij onze hoogwaardige producten die wij u vanuit de mooiste delen van de wereld, van de beste designers kunnen aanbieden.

Ready set GO! Ons team staat voor u klaar om een project geheel op maat voor u te ontwerpen en te realiseren.

PLAN@OFFICE is gespecialiseerd in het creëren van inspirerende werkomgevingen. U als opdrachtgever laat alle taken met betrekking tot de bouw/verbouwing over aan onze specialisten. Een turnkey project kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen: de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken tot en met de oplevering. De combinatie van uw wensen en onze specialisaties brengt uw inrichtingsbehoefte naar een hoger niveau.

www.planatoffice.nl