Tijden veranderen, zo ook de werkomgeving. Naast een professionele uitstraling van uw bedrijfs- en kantoorruimten, wordt het creëren van omstandigheden waarin mensen optimaal kunnen functioneren en presteren steeds belangrijker.

Arbeidsomstandigheden

Daarnaast vormen regelingen en wettelijke eisen op het vlak van bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden belangrijke aandachtsgebieden. Ook de kennis aangaande arbeidsomstandigheden van onze eigen VCA-gecertificeerde mensen zijn van belang om u daarin bij te staan.

Milieu

De laatste jaren wordt de toenemende klimaatverandering als gevolg van onze economie een steeds groter probleem. Wij als Ten Dam Projecten doen ons uiterste best om hier zo min mogelijk aan bij te dragen. Zo houden wij rekening tijdens het kiezen van onze leveranciers en partnerships met de milieubewustheid van het betreffende bedrijf. Dit beleid maakt het voor ons mogelijk om de duurzaamste producten aan te kunnen bieden en de duurzaamste verwerkingsproducten te kunnen gebruiken. Zo proberen wij als bedrijf op onze eigen manier bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering.

VCA

Ten Dam Projecten is een VCA gecertificeerde organisatie.